AUTOMOTO

Ukoliko vam nedostaje bicikl, a radi se upravo baš o ovom modelu i tipu tada ga možete pronaći na adresi Eugena Kvaternika 7 u Čakovcu iza u dvorištu trgovine Metss-a.

Danas se u dvorani Doma kulture u Selnici, na inicijativu načelnika Općine Selnica, Ervina Vičevića, održao radni sastanak vezan uz organizaciju rallyja u svibnju 2024. godine. Sastanku su prisustvovali Siniša Baksa predstavnik Autoklub Blacklisted, Vladimir Golub i Mato Šebalj ispred Autokluba Delta, Katja Zadravec, direktorica odjela prodaje i Ivica Kutnjak voditelj odjela informatike u Termama Sveti Martin i predsjednik Općinskog vijeća Općine Sveti Martin na Muri te načelnici susjednih općina: Sveti Martin na Muri – Martin Srša, Sveti Juraj na Bregu – Anđelko Nagrajsalović, Štrigova – Stanislav Rebernik i Gornji Mihaljevec – Goran Lovrec. Načelnik općine Selnica se na početku…

Čitatelj portala iz Strahoninca obavijestio nas je kako je ovih dana jedan vozač velike miješalice betona odlučio parkirati svoje vozilo i isprati ga nakon obavljenog posla. No sve bi bilo u redu da je taj čin odlučio napraviti na nekom prigodnom i za to predviđenom mjestu, a ne na frekventnoj prometnici u centru Strahoninca na kojoj je zablokirao promet svim ostalim vozačima koji su gubili strpljenje ovakvim činom pojedinaca kojih je sve više i više na prometnicama svih naselja, općina i gradova u Hrvatskoj.

Općina Selnica u suradnji s Oldtimer klubom Selnica organizira i ove godine Tradicionalni susret starih godina. Susret će se održati u subotu 02.09.2023. godine. Okupljanje započinje u 10:30 sati u centru Selnice ispred Oldtimer muzeja Šardi. Start je predviđen u 11:30 sati u smjeru Zebanec Sela. Na svakom stajalištu za sve sudionike je pripremljena okrijepa. Ove godine cilj kretanja je u Lovačkom domu u Selnici, gdje je za sudionike osigurana večera, podjela priznanja i nagrada. Vidimo se.