VIJESTI

Najiskusniji profesionalni novinar posvećen automobilima Matija Lovrec s svojom televizijskom produkcijom TV Automagazin, koja je namijenjena svim entuzijastima i ljubiteljima oktanskog svijeta prepoznao je portal Sjeverozapad.info kao medij koji je ,,Drugačiji od ostalih,,. Prilikom našeg posljednjeg sastanka učinjeni su svi zahtjevni koraci koji će omogućiti svi pratiteljima portala da u realnom vremenu budu upoznati s prestižnim sadržajem jedinstvene produkcije TV Automagazina. Foto: M.L.

Dobitnica ulaznica za Aquapark Martilandia u Termama Sveti Martina Valentina Funtak odlučila je prekrasnu sunčanu nedjelju provesti u oazi odlične zabave u srcu netaknute međimurske prirode. Raznovrsni sadržaji koje je Valentina isprobala tijekom cjelodnevnog kupanja, ostavili su je bez daha, te nam je poslala nekoliko fotografiju njihovog ljetnog druženja u kojem je uživala s svojom ekipom, a ujedno pozvale sve da ljeto provedu na najljepšoj ljetnoj oazi.

UPITI ČITATELJA GRADONAČELNIKU MURSKOG SREDIŠĆA U redakciju su pristigli upiti čitatelja koje interesiraju razlozi zbog čega im Dražen Srpak gradonačelnik Murskog Središća ne želi odgovoriti na postavljene upite koji su poslani na predložene teme vezane uz moguću suradnju u budućnosti, a tiču se turističke suradnje i kvalitetnijeg i boljeg života u gradu. Slijedom toga, uputili smo upit prema gradu Mursko Središće, gdje nam je gradska služba u pisanom obliku dostavili slijedeći odgovor. Grad na dnevnoj bazi dobiva veći broj ,,poslovnih ponuda,, koje nikada nisu ni tražili. Djelatnici nakon konzultacija s gradonačelnikom odlučuju da li će uspostaviti daljnju komunikaciju, a ujedno…

Spojite li dva najpoznatija pića na svijetu koja su starosti 52 godine definitivno morate imati posebno dizajniran dekanter u kojeg ćete ih natočiti. Zbog toga je Aston Martin dizajnirao dekanter samo za ovu priliku, kako bi se ovaj viski moga kušati samo u posebnim prilikama namijenjen iskusnim poznavateljima ovog omiljenog pića. Viski je sazrijevao u hrastovim bačvama nakon kojeg je pretočen u limitiranu seriju od 100 boca. Odiše notama vanilije, citrusa, duhana i treseta koji je koncipiran sa 42.3 % alkohola.